Loading...
Over Windkracht2017-10-24T13:17:38+00:00

Een storm aan creativiteit

Iedereen communiceert. Sterker nog: we krijgen meer communicatieuitingen over ons heen dan we kunnen verwerken. Het is tijd voor een echte boodschap. Een krachtige boodschap die raakt. Daar helpen we u bij, samen met onze netwerkpartners. Wij denken mee over uw communicatievraagstukken, adviseren u over de te varen koers en verzorgen uw uitingen, zowel in print als digitaal. Wij geloven namelijk in de beste mix. Niet alleen van print en digitaal, maar ook van onze kennis en die van onze partners. Als we allemaal doen waar we goed in zijn, kunt u vertrouwen op de beste kwaliteit. U wilt toch niet minder?

Windkracht voor onze opdrachtgevers

Waar onze kennis ophoudt, begint die van onze netwerkpartners. In onze plaats zijn wij uw partners op het gebied van marketing en communicatie. U wilt uw organisatie, product of dienst op de kaart zetten. Potentiƫle klanten vertellen dat u er bent. Laten weten wat u kunt. Wij helpen u verder en zorgen dat u met een goed gevoel met uw eigen werk verder kunt.
Windkracht Media staat voor energie, een goed gevoel en frisse Hollandse nuchterheid. Dat past bij ons. Wij zijn twee hardwerkende vrouwen die energie krijgen van en ons brood verdienen met doen waar we goed in zijn. Wij doen niet aan moeilijke termen en gebakken lucht. Wij zijn er om u en uw organisatie vooruit te helpen. Daarbij zijn we de spin in het web. Met wind mee komt u overal.

Ons team

Ons team is fris, inventief, flexibel en vooral heel erg leuk. Met twee boegbeelden op het schip dat Windkracht heet en matrozen die waar nodig alle hens aan dek zetten.

Nanda Spaargaren
Marketeer/Communicatiestrateeg/Regelneef

Desiree Machtel
Tekstschrijver/Redacteur/Werkbij

Tijd voor een nieuwe koers?

Neem contact met ons op!