Tekst & redactie 2016-10-13T12:57:01+00:00

[cs_content][cs_section parallax=”false” style=”margin: 0px;padding: 45px 0px;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/2″ style=”padding: 0px;”][cs_text]Een tekstschrijver is geen overbodige luxe. Zelfs niet als je heus wel weet wat je wilt schrijven. Een tekstschrijver schrijft teksten voor en over alles wat je je maar kunt bedenken. De SEO webteksten voor je nieuwe website, het persbericht voor lokale, regionale of nationale media, de teksten voor je nieuwe brochure, de handleiding van je producten, de berichtjes voor verschillende social media kanalen of de voice over tekst voor je bedrijfsfilm. Het voordeel van een tekstschrijver is dat deze persoon in korte tijd een krachtige tekst kan schrijven. Zelf kost het je misschien wel uren voor je hebt gevonden wat je wilt. En wij weten als geen ander: tijd = geld. Je bent verzekerd van een tekst die foutloos, representatief, boeiend en volledig is. Alles wat je wilt zeggen.

Tekstschrijver keer twee

Binnen Windkracht Media zijn we gezegend met twee tekstschrijvers. Op deze manier kunnen we niet alleen twee keer zoveel werk verzetten, maar ook prima elkaar vervangen als dat nodig is. Continu├»teit is gegarandeerd voor onze opdrachtgevers. We zijn gespecialiseerd in Nederlandse teksten, maar ook voor Engelse en Duitse teksten of vertalingen kun je bij ons aankloppen. Onze teksten herken je aan de leesbaarheid. Ze zijn zoveel mogelijk kort en bondig. Prettig leesbaar in normaal Nederlands. Met een beetje speelsheid. Niemand wordt vrolijk van een droge tekst. Wat het onderwerp ook is; wij gaan voor een frisse wind. [/cs_text][/cs_column][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/2″ style=”padding: 0px;”][x_image type=”none” src=”http://windkrachtmedia.nl/wp-content/uploads/2016/10/Tekstschrijver.jpg” alt=”tekstschrijver” link=”false” href=”#” title=”” target=”” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” info_content=””][x_blockquote cite=”Desiree” type=”left” style=”font-weight: 400;font-size: 110%;font-weight: 60%;font-style: italic;”]’Ik zie het schrijven als een vertaalslag van het verhaal van de opdrachtgever. Zelfs als iemand denkt dat hij niets kan vertellen, zit het verhaal altijd al in zijn hoofd. Ik doe dan ook niet aan interviews. Ik ga in gesprek. Ik luister, vraag en laat de opdrachtgever veel vertellen. Zo komt het verhaal vanzelf naar buiten. Dit vertaal ik dan naar een goedlopende tekst.
Als de opdrachtgever dan achteraf zegt dat dit precies is wat hij bedoelde, dat het past bij wat hij wil uitdragen, dan is mijn hele dag weer goed. Daar doe ik het voor. Ik geef mijn opdrachtgevers de juiste woorden.'[/x_blockquote][/cs_column][/cs_row][/cs_section][/cs_content]